Llençament programa en emprenedoria beauty

• El Beauty Cluster i la Beauty Business School, la primera escola de negocis exclusiva per a professionals del sector de la bellesa, llancen el primer programa d’emprenedoria en el sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal.

• La presentación oficial del programa tindrà lloc el dijous 4 de febrer davant tota la indústria, en la qual es coneixeran tots els detalls.

Barcelona, 28 de gener de 2021. El Beauty Cluster, entitat fundada el 2014 i que agrupa 200 empreses espanyoles de la cadena de valor de la bellesa, i la Beauty Business School, la primera escola de negocis exclusiva per a professionals de sector, llancen el primer programa d’emprenedoria en el sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal.

El programa ‘Emprenedoria en el sector beauty’, que s’impartirà inicialment online, serà l’únic programa en emprenedoria en el mercat enfocat al sector bellesa. Combina case studies reals amb sessions de treball, de la mà de professionals referents dins de la indústria i experts en emprenedoria, que permetran el participant conèixer de prop el sector i adquirir els coneixements i eines necessaris per donar el primer pas i fer realitat el seu somni d’emprendre.

Dirigit a un perfil professional ampli, amb o sense experiència prèvia en emprenedoria en bellesa, professionals que vulguin iniciar l’innovació digital en les seves empreses i fins i tot professionals de sectors afins que vulguin introduir-se en beauty. La formació pretén abordar aspectes clau dirigits a assegurar la viabilitat de la idea de negoci, així com el desenvolupament d’habilitats i competències mitjançant metodologies àgils per defensar, posteriorment, la proposta de valor.

La formació, que començarà el proper mes de maig de 2021, està estructurada com un embut de conversió i constarà de 2 fases: disseny i validació. Després de superar la fase de validació el participant tindrà l’oportunitat de defensar el seu projecte davant d’un tribunal expert en el Demo Day, el que marcarà l’inici de la tercera i última fase; el llançament de la idea, projecte o producte.

El proper 4 de febrer a la presentació oficial de el programa davant tota la indústria (inscripció gratuïta) es donaran a conèixer tots els detalls sobre aquesta formació.

Sobre el Beauty Clúster
Beauty Cluster és una associació privada que promou la col·laboració amb el propòsit de potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor de el sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal. Integrat per més de 200 empreses, és el clúster líder d’al sector bellesa a Espanya i el segon més gran d’Europa. Impulsa la innovació, la internacionalització, la formació i la transformació digital.

És l’únic clúster mundial de bellesa acreditat Gold Label per l’ESCA (European Strategic Cluster Alliance). Fundador de la primera entitat formativa de negocis especialitzada en bellesa, la Beauty Business School. Creador del primer Marketplace B2B de la indústria de la cosmètica i perfumeria (Beauty Connecting Business).

Per a més informació sobre Beauty Cluster, visiteu  www.beautyclusterbarcelona.com/eso el seu perfil de Linkedin.

Contacte: Helena Rodríguez – comunicacio@beautyclusterbarcelona.com
C/Milà i Fontanals, 14 – 08012 Barcelona