Celebrada l’Assemblea General 2016 del Beauty Cluster Barcelona

Avui s’ha celebrat la segona Assemblea General del Beauty Cluster Barcelona. A l’esdeveniment, que ha tingut lloc en un entorn excepcional com és el Gran Hotel Princesa Sofia, han participat més de 70 persones representant gairebé al 90% de les empreses associades al Clúster.

Durant la part formal de l’Assemblea s’han tractat temes referents al govern i a la gestió operativa de l’entitat i s’ha fet un breu recorregut per l’activitat duta a terme durant el 2015. Un dels moments clau ha estat l’emotiu canvi de presidència: Lluís Rodríguez de Bella Aurora Labs ha cedit el lloc a Montse Martí de Martiderm que li ha agraït enormement l’esforç  durant els dos primers anys de vida del Clúster i el gran treball realitzat per la consolidació del mateix.

En la mateixa Assemblea ha quedat nomenat com a nous vicepresidents del clúster Tim Eaves, CEO de Quadpack Group, així com el propi Lluis Rodríguez.

IMG_9563

Durant la jornada s’han presentat també els resultats econòmics del 2015 i el pressupost de 2016 per part de Cristóbal Bernal, tresorer del Clúster i director tècnic de l’empresa CARINSA. En aquest sentit ha destacat que el clúster ha superat totes les expectatives de creixement i que tot i així es continuarà amb una gestió prudent, honesta i transparent.

IMG_9639

L’Assemblea ha contemplat també el desenvolupament de dues ponències de prestigiosos experts. En el camp del neuromarketing , Lluís Martinez-Ribes, fundador de Martínez – Franch Consultants i professor de Esade, ha parlat sobre la neuro ciència aplica als smartphones i com aquests dispositius estan canviant la relació amb el client i/o consumidor; en el camp de l’activitat d’empresarial, Joan Martí, gerent de l’àrea de dinamització de clústers d’Acció, ha explicat la importància per a les empreses a unir-se sota el paraigua d’un clúster com a estratègia guanyadora per al desenvolupament de negoci.